SCHIEDAM- Het sportieve en zomerse evenement Southbeach Schiedam, dat ieder jaar op de Maasboulevard in Schiedam neerstrijkt, wordt verplaatst naar 2022. Reden voor de verplaatsing is de aanhoudende lockdown. De organisatie heeft nog nagedacht over het houden van een alternatieve editie, maar heeft uiteindelijk besloten dit niet te doen.

Southbeach Schiedam moet een sportief feest zijn waar eenieder op een ongedwongen manier in contact kan komen met tal van sporten die door sportaanbieders worden aangeboden. Het doel is om een grote groep Schiedammers uit te dagen om te komen sporten aan de Maasboulevard.

Ondanks dat er dit jaar dus geen nieuwe editie van Southbeach Schiedam plaatsvindt, wordt al wel volop nagedacht over de invulling van Southbeach 2022. Wie daaraan wil meedenken of suggesties of ideeën heeft voor het sportevenement aan de Maasboulevard, kan een bericht sturen naar contact@lekkerbezigschiedam.nl.

Foto: Mischa Keemink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *